Jedálny lístok

Predjedlá

Hovädzí tatársky biftek s piri piri omáčkou (1,3)

cesnak, grilovaná zelenina, hrianky 5 ks

120 g/100 g                10,90 EUR


Jemná kačacia paštéta (1,3,7)

 zelenina, pečená bagetka

100 g/100 g                 7,50 EUR

 

Chuťovky La Musica (1,3,7)

syr z farmy pod Vtáčnikom, grilovaná zelenina, pečená bagetka

250 g                10,50 EUR

 

Polievky

Kurací vývar (1,3,9)

koreňová zelenina, cestoviny

0,25 l                3,50 EUR

 

Polievka podľa dennej ponuky 

0,25 l                2,90 EUR


Hlavné jedlá

Viedenský teľací rezeň, opekané zemiaky, uhorkový šalát a limetkové brusnice (1,3,7)

180 g / 150 g                 16,90 EUR


Bravčová panenka, zeleninové hranolky, grilovaná zelenina, demi-glace s čerstvými bylinkami (9)

150 g / 150 g                 13,50 EUR

 

Cézar šalát s kuracím mäsom a krutónmi (1,3,7)

250 g                               12,50 EUR

 

Grilovaný ovčí údený syr z farmy, zemiakové dukáty, domáca remuláda (1,3,7)

 130 g / 150g                   12,50 EUR

 

Domáce tagliatelle s hľuzovkovým olejom  (1,3,7,8) 

pekanové orechy, špenát, parmezán

250 g                              11,50 EUR

 

Pečená cvikla s karotkou, čerstvý ovčí syr z farmy (1,3,7) 

bagetka

250 g                              10,50 EUR


Dezerty

Francúzske flambované palacinky (1,3,7)

pomarančový likér, šľahačka

150 g                 6,00 EUR

 

Dezert podľa dennej ponuky 

80 g                 4,90 EUR

 


Ceny sú uvedené v Euro a vrátane 20% DPH. Ceny boli kalkulované dňa 21.05.2020
S prosbami ohľadne diét a alergií sa prosím, obráťte na náš personál.
Hmotnosť mäsa pri hlavných jedlách je uvedená v surovom stave.

Prevádzkovateľ : KURSALON s.r.o., Teplická 39, 921 01 Piešťany
Prevádzka : La Musica
Prevádzkový manažér : Mária Uváčiková
Ceny kalkuloval : Mária Uváčiková

 

                           
Príloha k dennému menu / jedálnemu lístku – zoznam alergénov

Číslovanie alergénov: Zbierka zákonov č.127/2012
Výnos Príloha č. 3 k vyhláške č. 127/2012 Z. z (14 alergénov) 
ZLOŽKY VZŤAHUJÚCE SA K §9 ODS. 4, 5 A 7

LÁTKY ALEBO VÝROBKY SPÔSOBUJÚCE ALERGIE ALEBO NEZNÁŠANLIVOSŤ

  1. Obilniny obsahujúce glutén (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich okrem 
    1. a) pšeničných glukózových sirupov vrátane dextrózy, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili, pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre výrobok, z ktorého pochádzajú,
    2. b) pšeničných maltodextrín, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili, pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre výrobok, z ktorého pochádzajú, 
    3. c) jačmenného glukózového sirupu, 
    4. d) obilnín používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje. 
  2. Kôrovce a výrobky z nich. 
  3. Vajcia a výrobky z nich. 
  4. Ryby a výrobky z nich okrem 
    1. a) rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karotenoidových prípravkov,
    2. b) rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných na čírenie piva a vína. 
  5. Arašidy a výrobky z nich. 
  6. Sójové zrná a výrobky z nich okrem a) úplne rafinovaného sójového oleja a tuku , ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili, pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre výrobok, z ktorého pochádzajú, b) prírodných zmesných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa-tokoferolu, prírodného D-alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu, c) fytosterolov a esterov fytosterolov získaných z rastlinných olejov sójového pôvodu, d) fytostanolesteru získaného zo sterolov rastlinného oleja sójového pôvodu. 
  7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy) okrem 
    1. a) srvátky používanej na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje, 
    2. b) laktitolu. 
  8. Orechy, ktorými sú mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis (Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov, ktoré sa používajú na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje. 
  9. Zeler a výrobky z neho. 
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich. 
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2. 
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.

 

PÔVOD MÄSA POUŽITÉHO NA PRÍPRAVU JEDÁL

Hydina: Slovenská republika, Maďarsko
Bravčové mäso: Slovenská republika
Hovädzie mäso: Slovenská republika, Írsko, Argentína
Teľacie mäso: Holandsko